facebook twitter

neem contact op

Bel 0591-311966

Afspraak maken

Tuik Tweewielers Klazienaveen, altijd de moeite waard!

Afspraak maken

Transporter 1

Technische informatie willen we graag geven bij de materialen en producten die bij ons in de zaak zijn gekocht.

Service

Naast een uitgebreid assortiment producten bestaat onze service uit de onderstaande aspecten.

Wij doen er alles aan onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen, zodat ze tevreden hun tweewieler kunnen gebruiken.

Op dit moment verzorgen wij ook de Post NL scooters in een groot uitgestrekt gebied. Het is belangrijk dat deze postbezorgers/sters snel worden geholpen. Service staat dan ook voorop. Het gebied wordt steeds groter wat aangeeft dat onze service erg wordt gewaardeerd. Een reisje naar Veendam of Gasselte is ons niet meer vreemd. We werken met PostNL met een leenscooter, zodat hun werk zo weinig mogelijk oponthoud heeft. De scooter wordt diezelfde dag nog gerepareerd en terugbezorgd. daarnaast is het voor onze overige klanten heel praktisch dat we veel op route zijn om gestrande scooters te kunnen halen.

 

Vakkundige en snelle reparaties

Problemen met uw bromfiets of scooter moeten zo snel mogelijk worden verholpen en het liefst voorgoed. Daar waar mogelijk zullen wij uw bromfiets/scooter ter plekke in orde maken, maar de kwaliteit dient ten alle tijden voorop te staan.  Kan uw tweewieler niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook in indien gewenst gratis een leenfiets ter beschikking. We proberen dan zo snel mogelijk uw tweewieler in de juiste staat te krijgen.

Transporter2

Gratis onderhoudsbeurt

Uw nieuwe bromfiets/scooter moet het liefste altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook zeer serieus! Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe tweewieler de eerste onderhoudsbeurt geheel gratis aanbieden. Uw nieuwe bromfiets/scooter zien wij graag na 1000 kilometer terug in onze werkplaats voor een gratis eerste onderhoudsbeurt (excl. materialen). Als u deze kilometers niet haalt binnen een jaar, dan maakt u even een afspraak binnen dit jaar. De tweede en derde onderhoudsbeurt bieden wij aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Informeer ernaar in onze winkel.

Daarnaast zijn er allerlei onderhoudsproducten die er voor zorgen dat uw tweewieler in goede conditie blijft. Wax en smeermiddelen en onderhoud voor uw windscherm is bij ons  aan te schaffen.

 

Ophaalservice

Staat u onverhoopt met pech onderweg, dan belt u gewoon Tuik Tweewielers: tel. 0591-311966 of u stuurt een mail: info@tuiktweewielers.nl

Als het druk is in de zaak kunnen we de telefoon even niet opnemen uit respect voor de bezoekende klant.

Wij zullen na contact met u uw tweewieler dan zo spoedig mogelijk ophalen om deze snel en vakkundig te repareren.

Ziet u de bus rijden van Tuik Tweewielers en uw scooter moet worden gehaald bel dan z.s.m. naar de zaak tel.0591-311966, misschien kan de scooter dan nog worden meegenomen.

Transporter 

Verzekering op maat

Als scooter en bromfietsspecialist weten we als geen ander wat belangrijk is aan een goede verzekering. Vandaar dat wij verschillende aanbieders vergelijken en zo de voordeligste verzekering tegen een scherpe prijs aanbieden. Wij fungeren nu als tussenpersoon voor Unigarant wat nu de naam ANWB draagt sinds maart 2014.

http://www.tuiktweewielers.nl/accessoires/verzekering

 

Betaalmogelijkheden

In onze winkel kunt u naast contant afrekenen ook pinnen, chippen en leasen. Informeer eens naar onze gunstige tarieven voor gespreide betaling of maandelijkse lease.

Daarnaast kunt u een scooter reserveren. Ziet u een leuke scooter staan bij ons of wilt u een nieuwe scooter bestellen, dan kunt u bepaald bedrag aanbetalen en elke periode die u wenst het resterende bedrag betalen. Alles gaat in overleg met de klant.

 

Nieuws

meer nieuws

In de Spotlights:  cruise zwart

Aanbieding februari BTC Cruise van € 1750,- voor € 1650,- incl kenteken en 1ste beurt bij 1000 km excl. materialen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helmen


Twitter

  • @TuikTweewielersThu 7 February

    We hebben al diverse dealerdagen bezocht om weer nieuwe modellen in te kopen voor 2019. Volop Vespa's aanwezig. Bel… https://t.co/2NbWUwA2SP

  • @TuikTweewielersThu 6 December

    Maak nog snel een afspraak voor uw scooterreparatie. We zijn vanaf 18 dec. t/m 22 dec. gesloten.